Adventi vásár a Tölgyes kúriában
Helyszín Káptalantóti, Hrsz 082/2
Időpont
Karácsonyi lázban égnek Rizapusztán is a Tölgyes kúriában, az utolsó adventi hétvégén még lesz lehetőség beszerezni a legjobb balatoni ajándékokat a fa alá!

A szervezők szeretnének mindenkit egy kicsit kiragadni a karácsony körüli őrült sürgés-forgásból, feszültségből. Készülődjetek és hangolódjatok együtt az ünnepekre vásározva, forraltbort kortyolva.

Vincze Péter elmondta nekünk, hogy a vásár elsősorban a műanyag mentesség jegyében született, a megszokottaktól eltérően egy olyan csapatot gyűjtöttek maguk köré, akik közül nem biztos, hogy mindenkivel találkoztatok már a környéken. Nekik is kiemelten fontos a környezettudatosság, a helyi alapanyagok és a kézműves termékek, így a Zerowaste jegyében indultak neki a vásár megszervezésének.
Ha még nem döntötted el, hogy mi is lenne az ideális ajándék, vagy még egy kicsit szeretnéd kiegészíteni a csomagokat, itt az alkalom.

Természetesen a vásár ideje alatt a Kúriában és a konyhában sem áll meg az élet, a kúria ünnepi fogásait kóstolhatjátok a hétvégén.

A vásár fűtött helyen, a Kúria éttermében kerül megrendezésre, így a téli hideg sem tudja szegni a kedveteket.

A kiállítók névsora:
Mirc Jewellery: egyedi ékszerek
Völgy Event and Desing: koszorúk, kopogtatók, asztaldíszek
Tóti Herba: szörpök, gyógyteák
Cakkompakkom: design bevásárlózsákok
Sabar Borház: borok, pezsgők
Macrame Eve: makramék
Az árusok névsora folyamatosan bővül.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva