Levendula Szedd magad - Lesenceistvánd
Helyszín Lesenceistvánd,
Időpont
Gyere el! Hagyd, hogy a kíváncsiságod fel a hegybe vezessen- olvasható a Levendulás Lesence meghívójában!

Fontos információk a szedd magad napokról:

A Birtokról rendkívüli panoráma nyílik a Tapolcai medencére, a tanú hegyekre. Ez mellett családias hangulatú aratást tervezünk, nem nyüzsgő fesztivált. A meghirdetett napokon a belépés INGYENES! Ezen kívül a Birtok nincs nyitva, időpont egyeztetéssel, belépő díjjal látogatható.

Az arató papír táska ára-mérete NEM változott:1500,-2000,- Ft áron lesz vásárolható, plusz egy EXTRA nagy került a kollekcióba: 3500,- Ft-ért.

A „Szedd magad napok” ideje alatt naponta 9-18 óráig fogadjuk a vendégeket.

A szüreti napok száma a virágok mennyiségétől, időjárástól függően is változhat. Levendulát a kijelölt helyen lehet majd szedni! Hogy a fotósoknak is maradjon „szűz” terület!

Ha szeretné támogatni további munkánkat, ami a Birtok fejlesztésére irányul, 500,- Ft-os TÁMOGATÓ jeggyel megteheti, cserébe egy hűs levendula szörppel ajándékozzuk meg. Ásványvíz folyamatosan vásárolható lesz.

Éles metsző ollót VAGY éles háztartási ollót legyen szíves mindenki hozzon magával, aki levendulát szeretne szedni! Korlátozott számban tudunk biztosítani metszőollót (500,- Ft letéti díjért, amit távozáskor vissza adunk.)

Rajtunk kívül sok kis bogár és méhecske is jelen lesz a levendulásban, aki ALLERGIÁS a csípésekre, erre is figyeljen!
Ha van szalmakalapja, ne felejtse otthon, védje magad a tűző naptól. Ezt megteheti hosszú ujjú szellős inggel és hosszú nadrággal is, ha érzékeny az erős napsütésre.
Fotózni a „Szedd magad napok”-on kívül is lehet, időpont egyeztetéssel, egy-másfél órás időtartamban, külön díjért.

A rendezvény minden napján megvásárolhatók lesznek natúr termékeink, kecsketejes szappanok, 100% tiszta levendula olaj és más levendula termékek. Az érdeklődők megtanulhatják a levendula- koszorú kötés technikáját is, saját koszorút is lehet kötni!
A tavalyi pozitív tapasztalatok alapján szívesen fogadunk „négylábúakat” is a közösségi tereken, a levendulával beültetett területeken kívül. Friss ivóvizet is biztosítunk számukra. Kérjük, ha szükségesnek érzik, pórázt használjanak.
Kicsi fekete puli „ROZI” kutyusunk mindig szabadon sétál a Birtokon, barátságos, de NEM simogatós kutyus, kérjük ne nyúljanak felé!

Megközelítés: Lesenceistvánd szőlőhegy, Mária kápolna alatt, a faluba levezető (vagy a faluból felvezető, attól függ honnan érkezel) aszfaltos út mentén bekerített terület. Ki lesz táblázva! Tehát végig aszfaltos út vezet fel hozzánk, ami nem túl széles, ezért figyeljünk egymásra, a szemből érkezőre! A parkolás a Levendula Birtokkal határos aszfaltos út szemközti oldalán, kijelölt helyen történik.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva