Madám Bizsu – színházi ősbemutató a salföldi Thália Nyárikertben
Helyszín Salföld,
Időpont

Nyári eseménysorozatot szervez a Thália Színház Salföldön: 47 programmal, köztük kamaraelőadásokkal, koncertekkel és gyermekprogramokkal várja a közönséget a Thália Nyárikert június 14. és augusztus 24. között.

Idén nyáron is megnyitja kapuit a színház nyári játszóhelye, fedett színpaddal és 250 fős nyitott nézőtérrel, a Balaton északi partjától három kilométerre elhelyezkedő Salföldön.

A Thália Nyárikertben fellép többek között az Anna & The Barbies, a Kaukázus, az Európa Kiadó, Miklósa Erika, valamint több dzsessz-koncerttel is várják a közönséget.

Rengeteg produkció és koncert, valamint két bemutató is lesz

Június 14-én egy ősbemutatóval nyitják meg a Thália Nyárikertet:

Molnár Piroska főszereplésével láthatja a közönség a Madám Bizsu című képzeletbeli dokumentumjátékot

amelyet Göttinger Pál írt és rendezett. A darabban színpadra lép még Bordás Barbara, Mórocz Adrienn és Hevesi László.

Egy új gyerekdarab is látható lesz Kippkopp és Tipptopp címmel, Mórocz Adrienn rendezésében. A Thália Színház további három előadással érkezik Salföldre: a Killer Joe, a Nőt vagy életet! és a Szajré is szerepel a programban. A kaposvári Csiky Gergely Színház társulata két darabot játszik: a Dunakanyar és a Variációk egy rablásról című produkciót.

A válogatásban szerepel többek között a Loft, a Székely Stand up Domokos László előadásában, a Loveshake – Szabó Győző és Rezes Judit produkciója –, az Egy életem: Mucsi Zoltán önálló estje és a Fedák Sári című darab, amely Szűcs Nelli önálló estje. Utóbbi a Nemzeti Színház produkciójaként érkezik a Thália Nyárikertbe.

A több mint 11 gyerekelőadás között van az Állati La Fontaine, a Babszem Jankó, a Bohóc a pácban, a Boribon nyaral, a Csizmás kandúr, a Csukás-mese (Süsü és barátai) és a Lúdas Matyi is.

 

Nyitókép: Molnár Piroska, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva