Szicília és Szent György-hegy találkozása
Helyszín Kisapáti,
Időpont
Van egy hely a Szent György-hegyen, a kisapáti oldalon, ahol mediterrán a hangulat, hatalmas a terasz, messze ér a kilátás, a hegy borai kaphatók, és mellé szicíliai és balkáni ételek sülnek-főnek.

A Taberna Infinito lakásétterem egész estés élményt kínál, a vacsora korlátlan és bor is jár mellé, a tematikus estékre a Szent György-hegy borászatainak tételeit „látják vendégül”.

Ízelítőnek: Nyári pince, Magashegy Pince, Bajnóczy Pince, BioVits Pincészet
Ételnek: Sicilia pizza mia: focaccia, pizzák: margherita,siciliana, capricciosa, quattro formaggi, diavola, vegetariana.
Grillek a balkánról és a mediterránumból: cevap, souvlaki – csirke, sertés
Saláták környékbeli őstermelőktől: balkáni sajtkrém, keleties savanyúságok, hagymasaláták, friss bio zöldségek, görög joghurt fetával, csípős fetakrém mindez sok-sok kertünkből szedett zöldfűszerrel
Kenyerek: görög pita, fokhagymás fűszeres olajjal megkenve
Desszertek: pastel de nata, panna cotta, szezonális gyümölcsök
Alkalmak:

Szeptember 1.
Szeptember 7.
Szeptember 8.
Szeptember 14.
Jegyár: 5990 Ft
Megközelítés: Fent vannak a Waze alkalmazásban és a Google Maps-ben is a navigációhoz. Tapolca felől, Kisapátiban a falu utolsó jobbra fordulási lehetőségénél (Hegymagasi út), figyelni kell az infinito táblákat. Nemesgulács felől Kisapátiban az első balra kanyarodásnál (Hegymagasi út) az infinito táblákat kövesse.
Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva