Szaniszló Hajnalka | 2021.11.20. 08:00
Lissák Laurának önismereti tréning volt a Dancing with the Stars
Lissák Laura a Dancing with the Stars egyik legnagyobb közönségkedvenc profi táncosa. Ismerd meg te is a mindössze huszonegy éves lányt.

– A Dancing with the Stars mindkét szériájában sportoló volt a partnered. Ők jóval kötöttebb az izomzatúak, mint az átlagembernek.
– Kihívás-orientált lettem a közelmúltban, ezért talán már nem is élvezném, ha olyasvalakivel táncolnék a műsorban, akivel könnyű lenne a dolgom. (nevet) Valószínűleg azért is kapom a sportolókat, mert én is nagyon izmos alkat vagyok.

– Ha választhatnál, kivel táncolnál szívesen egy esetleges következő szériában?
– Az a legnagyobb boldogság számomra, hogy bekerültem a műsorba. Abból próbáljuk meg kihozni a maximumot, amit a táncpartnerem teste megenged. Volt már egy kajakos és egy úszó, most jöhetne egy vízilabdázó! (nevet)

– Te mit sportolsz?
– Édesapám ilyen muszkuláris típus, tőle örököltem az alkatomat. De korábban tornáztam is, akkor szedtem fel ezt az izomzatot. Jelenleg csak a tánc van és ez formában tart. A Dancinget követően azonban szeretnék visszatérni a konditerembe is.

Lissák Laura és Kozma Dominik a Dancing with the Stars 2021-es évadában Fotó: TV2

Lissák Laura és Kozma Dominik a Dancing with the Stars 2021-es évadában
Fotó: TV2

 

– Hogyan telnek a napjaid a műsort követően?
– Hegyes Berci az egyik legjobb barátom és ők Rékával eddig még versenyben voltak. Dominik és én kiestünk szombat este, másnap reggel én már benn voltam a próbateremben, és segítettem Berciéknek a koreográfiában.

– Erre célzott Nagy Réka, amikor kifejezetten neked mondott köszönetet?
– Igen és azt gondolom, hogy ugyanúgy estek ki ők is, ahogyan mi. Egy olyan tánccal, amit nagyon jónak éreztünk, jól éreztük magunkat benne Domával és Rékáék is így voltak ezzel, de bennük sem maradt rossz érzés, hiszen a kitűzött célt maximálisan teljesítették.

– Mindkét szériában a döntő előtt estél ki a pároddal. Mi lehet az oka, hogy egyszer sem jutottatok be a döntőbe?
– Ebben a műsorban nem egymás ellen versenyzünk. Azért dolgozunk, hogy a párom minél többet meg tudjon mutatni magából és hogy a maximumot hozzam ki belőle. Önmagához képest Dominik hatalmas fejlődésen ment keresztül. Ez az igazi eredmény.

 

– „Sok olyan helyzetben volt részem, amikor örültem volna, ha fel tudom venni a kapcsolatot egy olyan személlyel, aki segítőkész lett volna.” Ezt te mondtad korábban. Ebből fakad, hogy célod minél többet kihozni a partneredből?
– A Dancing első szériájában Lőcsei Jenő és Peller Károly nagyon sokat segítettek nekünk. Azért segítettem Nagy Rékának és Hegyes Bercinek, mert tisztában vagyok azzal, hogy milyen sokat jelent a külső szem.

– Mi az, ami felismerés volt számodra a Dancingben önmagaddal kapcsolatban?
– Olyan ez, mint egy önismereti tréning, melynek során magamat is elemzem. Megerősített abban, hogy végtelenül türelmes vagyok és nagyon jól tudok alkalmazkodni a partnerem személyiségéhez.

Lissák Laura és Kozma Dominik a Dancing with the Stars 2021-es évadában Fotó: TV2

Lissák Laura és Kozma Dominik a Dancing with the Stars 2021-es évadában
Fotó: TV2

 

– Rekreációszervezést és egészségfejlesztést tanulsz. Itt is szükség van a rugalmasságra. Ezen a területen szeretnél dolgozni a jövőben?
– A Dancing miatt voltak passzív féléveim, de szeretném befejezni a tanulmányaimat.

– A média világa is vonz. Jól érzed magad benne, szeret téged a kamera.
– Beszippantott ez a világ. Imádok a kamera előtt állni. A háttérmunka és érdekel, de nagy vágyam, hogy műsorvezetőként is kipróbáljam magam. Hiszek abban, hogy ha valamire vágyunk, az élet felkínálja a lehetőségeket.

– Mit teszel azért, hogy harmóniában legyél az életedben, a világban?
– Eszem egy jót. (nevet) Komolyra fordítva: mindig a maximumon pörgök. Ritkán fordul elől, hogy nem így van, de akkor sem mutatom ki. Nem szeretem, ha azt látják rajtam, hogy rossz napom van. Amikor egyedül vagyok, akkor viszont feldolgozom ezeket a negatív érzéseket.

– Hogyan töltekezel a rosszabb pillanatokban?
– A barátaimmal való találkozás nagyon sokat segít. Szeretek vezetni is, csak úgy, cél nélkül krúzolni a városban. Közben zenét hallgatok és énekelek. (mosolyog)

– Ha már zene. Igaz, hogy a rapper G.w.M a párod vagy csak a bulvár fújta fel azt, hogy szerepeltél a klipjében?
– Megtisztelő, hogy szerepelhettem a videóban, de nem történt közöttünk semmi. (nevet)

 

– Találtam rólad néhány, Balatonfüreden készült képet, amelyen épp egy vitorláson állsz, vagy épp a kikötőben borozol vagy egy tihanyi levendulásban állsz.
– Nagyon szeretem a Balaton-felvidéket, sok barátom van azon a környéken, rengeteg kedves emlék köt oda. Korábban a családi nyaralások alkalmával is Balatonfüredre jártunk.

– Mit jelent számodra a Balaton?
– Élvezni a vizet és a napfényt. Család, barátok, boldogság. A Balaton nekem ezt jelenti.

– Magyar felnőtt ranglista első helyezett voltál a táncban. Mit szeretnél még szakmailag elérni? Hogyan látod a jövőd?
– A csúcson hagytam abba, ezért versenyezni már nem szeretnék. A Dancingben olyan profi táncosok vannak, akik sokkal tapasztaltabbak, mint én. Óriási elismerés számomra, hogy a szerkesztők huszonegy évesen méltónak tartottak arra, hogy profi táncosként szerepeljek a szériában. Ez már nem versenysport, hanem munka. Olyan feladat, amely boldogságot jelent és nagyon öröm lenne, ha például a következő szériában a győzelemig jutnánk a párommal. A Dancing with the Stars jelenleg a pályám megkoronázása.

Korábbi Dancing with the Stars tartalmainkat itt találod: interjú Détár Enikővel, Pásztor Annával, valamint hírek Dobó Katáról és Metzker Vikiről.

Még több sztárinterjút olvashatsz itt.

Mivel töltik az idejüket a sztárok a Balatonnál? Nézd meg itt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Laura Lissak (@lissaklau) által megosztott bejegyzés


Nyitókép: TV2

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva