Szaniszló Hajnalka | 2021.12.26. 10:00
Molnár Tamás és Cinthya Dictator karácsonya – MEGHITT ÜNNEPI FOTÓVAL
Molnár Tamás és Cintyha Dictator karácsonya nemcsak a speciális menü miatt lesz különleges. Az énekes elárulja, hogy hogyan telik náluk az ünnep.
Molnár Tamás, a Jetlag jelenlegi és az Anti Fitness Club ex-énekese a napokban első szólódalával és annak videójával robbantott nagyot a videómegosztón. A klip néhány nap alatt százezer feletti megtekintést ért el. A szöveg Tomi vallomása az eddigi életéről és az elmúlt néhány évéről. Egyfajta önreflexió, amelyben az énekes őszintén vall útkereséseiről, zsákutcáiról, és hullámvölgyeiről.

– A refrén öt perc alatt megvolt, a körítéshez két év kellett. Talán azért is tartott eddig, mert tudtam, ez egy sokkal kitárulkozóbb, személyesebb történet, amivel már nem bújok zenekarnevek mögé – mondta az új dal kapcsán az énekes.

A Melletted klipjei után mutatjuk Molnár Tomi és Cinthya Dictator karácsonyát

 

Halászléfőzelék a sláger Molnár Tomiéknál

– Halászfőzeléknek szoktuk csúfolni a családi specalitást. Gyerekhorgászként rengeteg keszegfélét fogtunk korábban. Édesanyánk pedig tökélyre fejlesztette a halpasszírozást. Bár már jóval nagyobb halakat fogunk, a passzírozás, és a sűrű halászlé megmaradt. Sporthorgászként minden kifogott hallal kíméletesen bánunk és visszadobjuk, de bevallom, hogy az ünnepek közeledtével egy-két ponty a halászlében végzi. Összehasonlíthatatlanul ízletesebb a kifogott hal, főként, ha vadvizekről származik – vallott családi karácsonyokról az énekes.

Molnár Tomi szenvedélyes horgász, a Balatonnál is rendszeresen bedobja a horgot. Erről, gyerekkori nyaralásokról és a Cinthyával közös balatoni kirándulásokról is mesélt.

Ha érdekel, hogy a többi hazai sztár asztalára mi kerül karácsonykor, itt keresgélj.

2021-ben így telik a sztárpár karácsonya

– Még nem dőlt el, hogy idén össze-e tudjuk hozni, hogy a párom családja és az enyém együtt karácsonyozzon, de nagyon bízunk benne. Persze ha hárman (Ziggy a cica a harmadik) maradunk szenteste, akkor is boldog lesz az ünnep. Mivel december 29-én az Akváriumban ünnepeljük a JETLAG zenekar 5. születésnapját, 28-án már próbálunk. Nem lesz hosszú a pihenő, de így is lesz mit lemozogni a színpadon – mondta mosolyogva Molnár Tamás.

Molnár Tamás és Cinthya Dictator karácsonya Fotó: Molnár Tamás családi

Molnár Tamás és Cinthya Dictator karácsonya
Fotó: Molnár Tamás családi

 

Az énekes még nem látta a fagyos Balatont, de idén tervezi, hogy megnézi

– Mivel még sosem láttam befagyva a magyar tengert, talán idén két a ünnep közé még egy tihanyi hétvége is bele fog férni az időnkbe – zárta ünnepi gondolatait az énekes.

Molnár Tamás kedvenc karácsonyi dala

 

 

Nyitókép: Molnár Tamás és Cinthya Dictator karácsonya
Fotó: Molnár Tamás családi

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva