likeBalaton.hu | 2024.04.22. 08:00
Tizedszer rajtolt el a Balaton körbehorgászása
Elrajtolt a 10. IBCC! Vasárnap délben kezdetét vette a jubileumi, 10. International Balaton Carp Cup (IBCC). A behúzós, bojlis horgászverseny egy héten át, vasárnap 08:00-ig tart.

A résztvevő 300 csapat az egész Balatont körbe horgássza, azonban a helyi horgászok elől nem zárják le a partszakaszokat!

Szombaton a Club Tihany Wimbledon termében zajlott le a jubileumi eseményhez méltó, színvonalas megnyitó ceremónia, melyen felszólalt Nyitrai Zsolt, miniszterelnöki főtanácsadó, dr. Szűcs Lajos, a MOHOSZ elnöke, továbbá a szervezőség képviseletében Andrejszky Zoltán és Csörgő Tamás, illetve a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. részéről Nagy Gábor horgászati ágazatvezető is. Az ünnepséget egy látványos új programelem színesítette: a hagyományos zászlós felvonulás után légibemutatót tartott Bessenyei Péter műrepülő világbajnok pilóta a tihanyi partok előtt.

Fotó: balatonihal.hu

A balatoni horgászok számára fontos hír, hogy a rendezvény miatt nem zárják le a horgászható partszakaszokat, a versenyző csapatok mellé idén is be szabad ülni horgászni. Erről bővebben videós helyszíni tudósítás számol be:

 

Fotó: balatonihal.hu

Vasárnap 12:00-kor Csörgő Tamás kürtjelére kezdetét vette a verseny:

 

 

Fotó: balatonihal.hu

 

Fotó: balatonihal.hu

 

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!



:


 

 

Forrás: balatonihal.hu
Nyitókép: balatonihal.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva