Balaton Piknik 2024
Helyszín Tihany,
Időpont 2024. jún. 14. 11:00 - jún. 15. 23:45

Balaton Piknik, azaz a MOL Nagyon Balaton kockás pokrócos utazó fesztiválja 2024-ben is csodás helyszínre érkezik: a Tihanyi Piacon kerül megrendezésre.

A Balaton Piknik az elmúlt években félig-meddig körbepiknikezte tavat: Balatonboglárról indult, járt Aligán, Siófokon, Veszprémben, de az idei állomás is rengeteg izgalmat tartogat.

Tihany nemcsak az északi és a déli oldalt köti össze a megunhatatlan negyedórás kompozással, de a legtöbb balatoni képeslap témája sem véletlenül a félsziget, az apátság, a levendulamezők és a hangulatos kis utcák.

Június 14-15-16-án a tihanyi Piac Placc lesz a bázis. Napközben bemutatják Tihany ismert és rejtett kincseit, éttermeit, kávézóit, csodás helyeit, merthogy itt végre van mit felfedezni és van mit megkóstolni.

A fő helyszínen szombaton és vasárnap piacozhatsz, kávézhatsz és pezsgőzhetsz a Balaton partján, kortárs művészek pop-up tárlatain vehetsz részt, a Balatoni Kör a régió legjobb éttermei és borászai közül hív meg jó néhányat, estefelé pedig a hely hangulatához illő zenekarok, hazai és világsztár dj-k mozgatják meg a Balaton Piknik közönségét.

 

Nyitókép: Balaton Piknik

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva