Helyszín
Tihany,
Csokonai utca 14
Időpont
Gondoltad volna, hogy a gasztronómia és a lélektan mennyire kéz a kézben járnak? Most egy különleges hétvége keretében felfedezheted az ízek, a főzés és a saját éned közötti kapcsolatot, mindezt Tihany gyönyörű őszi színei közepette.
Élmények, nem csak a tányérodon
Ismerd meg magad jobban az ízeken és főzésen keresztül! Csatlakozz hozzánk, és kapcsolódj ki egy kellemes társaságban. Sinkuné Nagy Emese gasztropedagógus és Czecz Fruzsina gasztropszichológus, a “Terítéken a lélek” c. könyv szerzője vár téged szeretettel, hogy együtt fedezzétek fel a gasztronómia és lélektan különleges világát.
Mit tartalmaz a program?
- Időpont: okt. 14. 13 óra
- Helyszín: Papoula Vendégház, Tihany
- 85 000 Ft/fő.
- A részvételi díj tartalmazza a szállást, a közösen elkészített étkezéseket és egy borkóstolót is.
- Figyelem: Csak 6 szerencsés ember csatlakozhat, szóval siess!
Foglalás és érdeklődés: +3620/348-7287 vagy papoula.tihany@gmail.com
NYitókép: