Ízek szárnyán: Gasztronómia, lélektan és szórakozás Tihanyban
Helyszín Tihany, Csokonai utca 14
Időpont

Gondoltad volna, hogy a gasztronómia és a lélektan mennyire kéz a kézben járnak? Most egy különleges hétvége keretében felfedezheted az ízek, a főzés és a saját éned közötti kapcsolatot, mindezt Tihany gyönyörű őszi színei közepette.

Élmények, nem csak a tányérodon

Ismerd meg magad jobban az ízeken és főzésen keresztül! Csatlakozz hozzánk, és kapcsolódj ki egy kellemes társaságban. Sinkuné Nagy Emese gasztropedagógus és Czecz Fruzsina gasztropszichológus, a “Terítéken a lélek” c. könyv szerzője vár téged szeretettel, hogy együtt fedezzétek fel a gasztronómia és lélektan különleges világát.

Mit tartalmaz a program?

  • Időpont: okt. 14. 13 óra
  • Helyszín: Papoula Vendégház, Tihany
  • 85 000 Ft/fő.
  • A részvételi díj tartalmazza a szállást, a közösen elkészített étkezéseket és egy borkóstolót is.
  • Figyelem: Csak 6 szerencsés ember csatlakozhat, szóval siess!

Foglalás és érdeklődés: +3620/348-7287 vagy papoula.tihany@gmail.com

 

NYitókép:

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva