Őszi Kürtőskalács Piknik | Tihany
Helyszín Tihany, Halász-köz 9
Időpont
Kürtőskalácsozzuk hosszan ősszel is a tihanyi apátsági sétány támfalát!

Fotó: pixabay

A 20 éves jubileumi ünnepségsorozatunk harmadik állomása az Őszi Kürtőskalács Piknik a Tihanyi kilátónál – eseményünk. Idén 2-dik alkalommal szervezünk Kürtőskalács Pikniket, ezúttal a Lavender Tihany és a Pisky Bisztró közreműködésével! Így várhatóan készítünk majd levendulás kürtőskalács desszerteket is!
Szeptember 22-24 között tehát egy különleges kürtőskalács piknikre hívunk, ahol csodás panorámával a háttérben kürtőskalácsozhatnak együtt nagyok és kicsik, barátok és szerelmesek, családok és baráti társaságok!
Nincs szívmelengetőbb látvány, amikor kürtőskaláccsal a kézben a Pisky sétány támfalánál lábat lógatva, egymásnak dőlve kürtőskalácsoznak az emberek, miközben az eléjük táruló csodás Balaton kékségének nyugtató szépségében fürdőznek. Vagy az apátság árnyékában, a padon ülve, fűben heverészve teszik ugyanezt – szóljon hát erről a hétvége.
Két kürtőskalács standdal (Ízbombák, Glutén és tejmentes kürtőskalács, KÜRTŐSBON és különböző levendulás kürtőskalács-desszertek) és két nagy terasszal várunk a Halász köz 9-ben!
Jókedv, zene, kürtőskalács és a Lavender Tihany levendulás kulináris különlegességei és natúrkozmetikumai, valamint csodálatos kilátás vár az ŐSZI KÜRTŐSKALÁCS PIKNIKEN.
A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!
Tervezd meg az utazást!
:
Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva