Szüreti nordic walking túra a Tihanyi-félszigeten
Helyszín Tihany, major utca 69
Időpont
Nordic walking túra olyanoknak is, akik csak most ismerkednek ezzel a műfajjal, de olyanok is mehetnek, akik botok nélkül szeretnének túrázni egyet a csodás tihanyi Belső-tó környékén.

Találkozó: a Belső-tó partján lévő gémeskútnál 10:00 órakor.

A túra kb. 3 órás időtartamú, hossza kb. 8 km.

A csodaszép Gejzír-mezőn át a félsziget nyugati része felé vesszük az irányt. A kaldera peremén felkapaszkodunk a félsziget legmagasabb pontjára, a Csúcs-hegyre, majd az Apáti kilátóból nézünk szét, végül az Őslevenduláson keresztül visszatérünk a Belső-tó partjára.

Elsősorban nordic walking túrát tervezek, de természetesen botok nélkül is csatlakozhatsz. Várom azokat is, akik szívesen kipróbálnák a nordic walkingot, botokat biztosítok hozzá!

A túra INGYENES!
A túra végén vendégül látlak egy házi szörpre és házi sütire.

Mit hozz magaddal?

Kis hátizsákba, vagy övtáskába innivalót, ha szükséged van rá, akkor minimális ennivalót, a nordic walking botodat (ha nincs ilyen, jelezd nekem előre!) kényelmes, sportolásra alkalmas cipő, ruházat legyen rajtad, és a jókedvedet se felejtsd otthon!

A túrán a maximális létszám 25 fő. Kérlek jelentkezz be a honlapon lévő űrlap kitöltésével vagy e-mailben: marso.sarolta@tihanysport.com

Várunk Benneteket szeretettel: Marsó Saci nordic walking edző.

Nyitókép: Szauer Annamária/Veol

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva