Tengeri kajakkal Tihany körül
Helyszín Tihany, Sajkodi sor 22
Időpont
Egy napos kajaktúra.

A Balaton mindig is csábító célpont volt a természetjárók és a vízisportok szerelmesei számára. Most viszont új szemszögből fedezheted fel Magyarország legnagyobb tavát egy egész napos kajaktúrán, melynek során átélheted a Balaton teljességét, színeit, csendjét és erejét. Lehet, hogy még a végtelen érzetével is találkozol egy pillanatra, de ne aggódj, végül biztosan megérkezel!

Ez a kajaktúra közepes nehézségű, így a túra során aktívan tevékenykedhetsz, miközben felfedezed a Balaton szépségét. Egy hosszú, sportos nap vár rád, ezért fontos, hogy gondoskodj elegendő ételről és italról.

A túra nem tartalmaz szállást, hiszen egy egész napos programról van szó, aminek végén visszatérünk a kiindulási ponthoz.

Ajánljuk ezt a túrát azoknak, akik már vannak túl egy legalább két órás kajakozáson, átlagosan jó kondiban vannak, és szívesen próbálják ki magukat egy egész napos kalandban. Természetesen több pihenővel is számolhatsz a túra során, így lesz időd élvezni a táj szépségét, és összegyűjteni az energiát a következő szakaszhoz.

Ha bármilyen kérdésed merülne fel, ne habozz megkeresni minket az info@felfedezok.hu email címen vagy a 06 20 549 2307-es telefonszámon. Várunk Téged is szeretettel ezen a felejthetetlen Balatoni kajaktúrán!

 

Egy teljes napos megmerítkezés a tökéletes természetben. Egy egész napos kajaktúra tengeri kajakkal legszebb tavunkon, a Balatonon, ahol biztonságban kerüljük meg a Tihanyi-félszigetet oda-vissza, közel és távol a parttól, a csapattól, időjárástól fűggően esetleg átugrunk Szántódra is egy lángosra 😉

 

Sajkodon, a Balaton egyik legszebb, legcsendesebb zugában szállunk vízre. Szinte láthatatlanul suhanunk végig a tihanyi partok mentén, szélvédett helyen, hattyúk mellett – és nagy örömmel tartjuk a felkilóméteres távolságot a parti horgászoktól, erre való a tengeri kajak! Végigevezzük a tihanyi partokat, a révnél eldöntjük, átmegyünk-e a déli partra, vagy az Apátság felé vesszük utunkat. Útközben magunkba szívjuk a nyugalmat – és a réven túl megtapasztalhatjuk az erősebb szelet, hullámokat! Tengeri kajakjaink csak erre vártak, stabilan szelik a habokat – ha mi meg rendesen lapátolunk hozzá 🙂

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ fotókat Rólad és a túráról, de csak ha akarod 🙂

 

MIKOR: A túra napján reggel 10:00-kor
HOL: Sajkod, Strand parkoló
https://goo.gl/maps/W21DTg3kS6xXRYny6

TÚRADÍJ: felnőtteknek 17,900 Ft

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva