WOW Hungary - Komp#16: Majka koncert
Helyszín Tihany,
Időpont
Telefonszám
E-mail cím info@nagyonbalaton.hu
Majka koncert a Tihany-Szántód rév vonalán a kompon!

A WOW Hungary Komp színpadának 2019-ben ismét illusztris fellépői voltak, Majka pedig most szombaton dupláz a Balatonon.

A koncert a MOL Nagyon Balaton programsorozat része. Itt már írtunk a kompkoncertekről.

FONTOS INFÓK, kérjük, olvassátok figyelmesen!
A koncertet rossz idő esetén is megtartjuk, nincs esőnap. Kérjük, hozzatok magatokkal esőkabátot – ha mód van rá, inkább azt, mint esernyőt.
Bármelyik kompot választhatjátok az oda- és a visszaút során. A koncert a Balatonon összekapcsolódó kompok fedélzetén lesz, eközben szabadon mozoghattok a kompokon, melyeken biztosított az átjárás.
Jegyeiteket nem a révben található BAHART jegypénztárában, hanem a réveknél külön erre létrehozott MOL Nagyon Balaton beváltópontokon tudjátok beváltani mindkét oldalon, 17:00-tól. A tiszteletjegyeket ugyanitt, a név bemondásával lehet felvenni.
A kompokra Szántódon és Tihanyban is 19:00-tól 19:30-ig lehet felszállni. A koncert körülbelül 20:15-kor kezdődik.
A koncert után a kompok először Tihanyban majd Szántódon kötnek ki, nagyjából 22:15-kor, így mindkét oldalon lehetőség van a kiszállásra, azonban ekkor már a menetrend szerinti komp nem közlekedik, ezért kérünk, figyeljetek, melyik oldalon szeretnétek leszállni.
Mindkét kompon van bárpult és egy hot-dogos kocsi, ételt-italt a fedélzetre nem lehet felvinni, azonban az emberek kezében egy pohár italt fel szoktunk engedni a hirtelen feltorlódó tömeg elkerüléséért a pultoknál.
Ha autóval érkeznétek, parkolni mindkét oldalon van lehetőségetek, de kérünk, vegyétek figyelembe a megnövekedett forgalom okozta korlátozott férőhelyek eshetőségét!
A koncert alatt a VMSZ orvosi ügyeletet biztosít a fedélzeten.
Kérjük, ne hozzatok magatokkal kutyust. A BAHART szabályai szerint a menetrend szerinti kompokra lehetne, de rengetegen leszünk a fedélzeten, a koncert hangos, egy állatnak ez tortúra lenne, amit mi egyáltalán nem támogatunk.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva