Óváros piac Veszprém
Helyszín Veszprém, Óváros tér
2021. október 31-től, kéthetente vasárnap várja a látogatókat a veszprémi Óváros piac 8 és 14 óra között.

Ami itt vár ránk: jó hangulat, baráti beszélgetések, közös reggelik és ebédek, tiszta, minőségi és hazai alapanyagok. Bevásárlótáskával vagy kosárral, esetleg vászontáskával… mindenki másért és máshogy jár piacra, de aki egyszer belekóstol a piac ízébe, az biztosan rákap. Ezt az életérzést ismerhetjük meg az Óváros téren!

Az Óváros téren a romantikus, copf és szecessziós stílusú épületek hangulatos hátteret adnak a vasárnapi nyüzsgésnek. A régi-új piac lehetőséget ad a hétvégi bevásárlásra is, de a szervezők elsősorban az ünnepi piacot szeretnék újraéleszteni, amely újrateremti a közösségi teret ezen a nagy múltú helyszínen, lehetőséget adva találkozásokra, beszélgetésekre, családi programokra.

A szervezők jó idő esetén nyüzsgő piacra számítanak: már 30-nál is több standot foglaltak le a város és a környék termelői, árusai. Kézműves sajtok, húsáruk, szappanok, szörpök, levendulás
termékek, de a házi sör, és a minőségi pincészetek borai is megvásárolhatóak lesznek. Az Óváros Piac télen is nyitva tart, segítve az adventi készülődést is, mert lesznek dekorációs tárgyak, kerámiák, könyvek – szóval minden, amit ajándékozni lehet.

Nyitókép: Az Óváros téren működik a piac – Fotó: Pesthy Márton/Napló-archív

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva