veol.hu/Marton Attila | 2021.05.11. 12:00
Bakonyi ízek vására – Pünkösdkor lesz a Bakony Expó
A pünkösdi hosszú hétvégén, május 22-24. között pótolják be a tavaly elmaradt Bakony Expót Veszprémben.

Jakab Ibolya marketingmenedzser, a program egyik főszervezője elmondta, a piacként működő Expót a Veszprém Aréna előtti téren rendezik meg, és vásártér mivolta miatt nem szükséges a védettségi igazolvány a belépéshez, ugyanakkor kötelező a maszkviselés, a testhőmérséklet mérése és a kézfertőtlenítés.

Kiemelte,

az Expo fókuszában ezúttal a gomba áll, ami a gasztronómiai kínálatban is hangsúlyos szerepet kap, ugyanis a séfek alapanyagként felhasználják egyik-másik népszerű fajtát.

A Bakonyi ízek vásárán a korábbi években megszokott széles és minőségi termékkínálat lesz elérhető. A látogatók többek között tejtermékek, húskészítmények, mézek, borok, pálinkák és számos egyedi kézműves termék – ékszerek, textíliák, kerámiák, fazekasáruk – közül választhatnak.

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A 14 év alatti gyermekek számára a belépés továbbra is ingyenes. A Bakony Expo május 22-én, szombaton és 23-án, vasárnap 9-19 óráig, míg május 24-én, hétfőn 9-17 óráig tart nyitva. A rendezvénnyel kapcsolatos friss információkat a Bakony Expo honlapján és Facebook-oldalán követhetik az érdeklődők.

Forrás: Veol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva