likeBalaton.hu | 2021.05.13. 17:00
Érettségi after hétvége a Kalandhegyen
Az iskolás évek, azok lezárása mindannyiunk életében örök emlék marad. Az idei végzősök lehetőségei a vizsgák megünneplésére sajnos igen korlátozottak. Itt, a Kalandhegyen azonban szabadon ünnepelhetnek és ehhez még kedvezményeket, ajándékot is kapnak.

A hétvégén a libegő díjából 21% kedvezményt biztosíanak, és minden jegy mellé ajándékba adnak egy kertmozi kupont, melyet a Kalandhegyen június 23-tól induló bármelyik előadásra be lehet váltani. Az ajándékok a jegypénztárnál felmutatott diákigazolvánnyal vehetők igénybe.

Mi vár a Kalandhegyen?

Reggel 9-től várnak mindenkit az Audi főbejáratnál, ahol a Jegypénztár mellett ingyenesen igénybe vehető légvár, mászófal, és trambulin várja a legkisebb látogatóinkat, a Kemencés Falatozó pedig vadonatúj menüsort kínál minden éhes és szomjas szájnak.
A négyüléses Audi e-tron felvonóval, egyedülálló panorámával 20 perc alatt érhetnek fel a hegy tetejére, ahol a Bakony legmagasabban fekvő kávézója, a Café 506 várja vendégeit. Friss szendvicsek, péksütemények, hideg és meleg italok mellett újonnan étlapra került lágykrémes csavartfagyi kapható. A végzős diákoknak itt is meglepetés akciókkal kedveskednek.

Fotó: a libegő közösségi oldala

 

Akik nem félnek a magasságtól, azok elé páratlan látvány tárul az Ámos-hegyi kilátóból egészen a Balatontól a Kőris-hegyig. A visszautat megtehetik libegővel, vagy akár gyalogosan is. Egy könnyed, de annál csodásabb jelzett túraútvonal vezet le a tavakig, ahol kijelölt tűzrakóhely is megtalálható.

Milyen járványügyi szabályokat kell betartani?

A területen a kormányrendeletben meghirdetett szabályokat kell betartani. Fontos tudni, hogy a felvonó kötött pályás tömegközlekedésnek minősül, tehát azon utazva kötelező a maszk viselése. Valamint kötelező a zárt terekben, illemhelyen, kávézóban is viselni. A teraszokon szabadon fogyasztható étel és ital. Extra kézfertőtlenítőket helyeztek ki, a felvonó ülőszékeit is folyamatosan takarítják.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva