2022.07.05. 13:56
Évekig kényszerítette szexre ismerőse gyerekét egy Veszprém megyei férfi
Döbbenetes! A kapcsolat évekig tartott, a férfi telefonjával fel is vette az együttlétüket, ezzel zsarolta a fiút.

Kiskorú személy sérelmére elkövetett szexuális kényszerítéssel gyanúsított férfi letartóztatását rendelte el a bíróság a Veszprémi Járási Ügyészség indítványára.

45 éves férfi, 13 éves fiú

A nyomozás eddigi adatai szerint a 45 éves, Veszprém megyében élő férfi 2018 nyarán vette fel a kapcsolatot az egyik ismerőse akkor 13 éves kisfiával, és bár tisztában volt az életkorával, rábírta a fiút, hogy szexuális kapcsolatot folytassanak – írja közleményében a Veszprém Megyei Főügyészség.

A kapcsolat évekig tartott, melynek során a férfi telefonjával fel is vette az együttlétüket. Amikor a sértett szerette volna megszüntetni a helyzetet, azzal fenyegette meg a fiatalt, hogy a felvételt elküldi a családi, baráti körének. A fiú egyre rosszabb lelki állapotba került, míg végül 2022 júniusában az édesanyjához fordult segítségért, aki feljelentést tett.

A vádlott fellebbezett

Az ügyészség a szökés és bűnismétlés lehetőségének, illetve a bizonyítás megnehezítésének megakadályozása érdekében tett indítványt a gyanúsított letartóztatására, amelyet a Veszprémi Járásbíróság az indítvánnyal egyezően egy hónap időtartamra elrendelt. A végzés ellen a gyanúsított és védője fellebbeztek, ezért az nem végleges.

Nyitókép: police.hu
Forrás: veol.hu



Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva