2018.12.23. 15:00
Karácsonyozzunk egzotikus állatokkal!
Az ünnepek alatt is várják a kicsiket és nagyokat a Veszprémi Állatkert lakói.

Az állatkert a Balatontól mindössze 15 km-re, csodálatos környezetben várja látogatóit az év minden napján, így hétvégéken és ünnepnapokon is. Az egész napos programot nyújtó állatkerti séta bármely korosztály részére kellemes kikapcsolódást jelent, ahol felfedezhetik az állatok csodálatos világát és találkozhatnak legújabb kedvenceinkkel.

A Veszprémi Állatkert az év minden napján a hagyományos állatkerti állatokon kívül olyan különlegességekkel várja látogatóit, mint például a Kölyök-dzsungel játszóház és terrárium, a zsiráfokat és egy orrszarvúcsaládot is bemutató Afrika-szavanna kifutó, a madagaszkári félmajmokat felvonultató makiösvény és a csimpánzoktól hangos Csimpánzvilág.

A Veszprémi Állatkert az év minden napján nyitva tart, így Karácsonykor is várja a Látogatóit. Az óév utolsó és az újév első napjaiban, 2018. december 24. és 2019. január 2. között ünnepi kedvezményekkel lepik meg vendégeiket, akik ebben az időszakban felnőtt belépőjegyet 1100, gyermek belépőjegyet pedig 600 Ft-os áron válthatnak.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva