likeBalaton.hu | 2022.04.17. 12:00
Legyél te is filmes! – forgass a Balatonról
Videóversenyt hirdet 20 év alattiaknak a Magyar Mozgókép Fesztivál. Maximum 1,5 perces filmekkel lehet nevezni Balaton északi part és déli part témákban.

Ha nem vagy több 20 évesnél, érdekel a film és imádod a Balatont, ez a felhívás neked szól!
A Magyar Mozgókép Fesztivál a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében a Cinemira, Nemzetközi Gyerek és TEEN Film Fesztivállal karöltve videóversenyt hirdet, melyre maximum másfél perces filmekkel lehet nevezni Balaton északi part és déli part témákban.
Műfaji megkötés nincs: lehet animáció, élőszereplős kisfilm, vagy akár videóklip, csak az a fontos, hogy valahogyan a Balatonhoz kapcsolódjon.
Egy nevező korlátlan számú kisfilmmel indulhat.

A filmed töltsd fel egy linkre, vagy drive-ra és május 25-éig küldd el a következő címre: cinemira.mobilbalaton@gmail.com

Az alkotásokat filmesekből álló szakmai zsűri válogatja majd. A legjobb harminc alkotó személyes visszajelzést, értékelést kap a zsűritől, filmjét pedig levetítik június 11-én a Magyar Mozgókép Fesztiválon, Veszprémben.

A legjobb három film alkotói értékes filmes és Balatonos díjakat nyernek. A nyeremények között van például egy nyári filmes workshop, belépő nemzetközi filmfesztiválra, egy táskányi csoki, élményvitorlázás és kalandparki belépőjegy.

„Fogd hát a mobilodat, a balatoni emlékeidet, vágyaidat, esetleg néhány havert és már indulhat is a forgatás!” – mondják a szervezők.

 

Nyitókép: Sajtófotó/archív

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva