Origo.hu | 2021.01.25. 12:00
Lékai-Kiss Ramóna és kisfia is büszke Lékai Mátéra
Válogatott szurkolói mezbe öltözve drukkolt Lékai-Kiss Ramóna és Noé, a kézilabda-válogatott és az apuka, a veszprémi klasszis, Lékai Máté sikeréért.

A magyar férfi kézilabda-válogatott biztosította negyeddöntőbe jutását az egyiptomi világbajnokságon, miután a középdöntő második fordulójában 30-26-ra legyőzte Lengyelországot szombaton. A meccs egyik hőse a nyolc gólig jutó Lékai Máté volt, aki otthonról is nagy biztatást kapott – írja az Origo.

– Büszkék vagyunk Rád Apa – írta a magyar válogatott klasszisának a felesége, a műsorvezető Lékai-Kiss Ramóna a kisfiuk, Noé társaságában a kép mellé.

A magyar válogatott eddig egyszer, 1986-ban kezdte öt győzelemmel a világbajnokságot, amelyet akkor ezüstéremmel zárt. A magyarok ezúttal Németország, Uruguay és a Zöld-foki Köztársaság legyőzésének köszönhetően a maximális négy pontot vitték magukkal a csoportkörből a középdöntőbe, ahol nyertek Brazília és Lengyelország ellen is, hétfőn 18 órától pedig az Európa-bajnok Spanyolországgal találkoznak, amely már szintén negyeddöntős.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva