likeBalaton.hu | 2022.06.10. 18:00
Mozgókép fesztivál - Koncertek is várnak Veszprémben
Koncertekkel is várják a Magyar Mozgókép Fesztivál szervezői a közönséget pénteken és szombaton a veszprémi Óváros téren, a Filmio Fröccsteraszon.

Pénteken 19 órától a soul- és funkalapokra építkező Mörk zenekar, majd két órával később a Csaknekedkislány tánczenekar lép a színpadra.

Az est lezárásaként 23 órától Solymosi Vilmos, azaz DJ Bootsie szórakoztatja a közönséget, miközben Papp Gábor Zsigmond nosztalgikus klasszikusa, a 60-as, 70-es évek típusfiguráit felsorakoztató Balaton Retro lesz látható mögötte a vásznon.

A szombati napot a Veszprémi Utcazene Fesztivál szakmai díjazottja, a folk, a pol és a világzene keverékét, „love folk”-ot játszó Lanou nyitja szintén 19 órától, akik után 21 órától a Mitsoura etno-világzenekar áll a közönség elé egy egyedi hangú, erős kisugárzású énekesnővel, Miczura Mónikával.

A Filmio Fröccsterasz programjait szombat éjjel Zságer Balázs zenész és Katona Kati vizuális művész, vagyis a Zagar AV Experience fellépése zárja elektronikus zene és digitális eszközökkel létrehozott formák, fények összhatásával.

A szervezők tájékoztatása szerint a fröccsteraszon egy helyi szatócsbolt termékeivel várják a vendégeket.
A Magyar Mozgókép Fesztiválnak csütörtöktől vasárnapig Veszprém, Balatonfüred és Balatonalmádi ad helyet, ahol kilenc helyszínen mintegy száz magyar filmet láthat a közönség.

Tovább olvasnál? Nézd meg ezeket is!

A Magyar Mozgókép Fesztiválon debütál Bereményi kalapja

 

Zamárditól az Északi-partig vakációzott Ákos

 

80 éve született Bujtor István, a balatoni vitorlázás szerelmese

 

Nyitókép: Magyar Mozgókép Fesztivál hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva