Rimányi Zita/veol.hu | 2023.01.28. 12:00
Rátonyi100! — tisztelgés az operett csillaga előtt
Veszprém kiemelt fesztiváljának, a Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztiválnak a névadója, a magyar operett koronázatlan királya 1923. február 18-án született.

Ebből az alkalomból operettben gazdag, minden korosztályt megszólító programokkal készül a Veszprémi Petőfi Színház. A Rátonyi 100! február 18-án 13 órától egészen 18.30-ig várja az érdeklődőket az intézmény előtti díszterén. Az esemény méltó tisztelgés az operett műfajának halhatatlan csillaga előtt.

A Magyar Rádió 6-os stúdiója, BÚÉK – 1966! A Rádió szilveszteri műsorának felvétele. Garas Dezső, Rátonyi Róbert, Greguss Zoltán és Szendrő József színművészek
Forrás: Fortepan / Szalay Zoltán

 

Az ünnepen számos programmal, különleges játékkal, értékes nyereményekkel, vendéglátással, operett-összeállítással és megannyi élménnyel, feltöltődéssel várják az érdeklődőket. A színház internetes felületén 13 órakor élő bejelentkezéssel indítja a programsorozatot, majd 14 órától Balatonalmádiban mutatnak be a művészek zenés műsort. Ezt követően 15 órától megnyitja kapuit a színház előcsarnokában a Rátonyi100! Minikiállítás. A dísztéren üdvözlő itallal és játékkal várják a résztvevőket 17 órától. Érdemes már erre az időpontra odamenni, mert az első száz nézőnek lehetősége nyílik értékes nyereményekre szert tenni, majd 17.30-tól kezdetét veszi a „Hangulat, mosoly és mámor…” című operettpezsgés. A belépés minden programon díjtalan.

 

 

 

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!
:

 

Forrás: veol.hu
Nyitókép: fortepan

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva