2018.09.17. 07:00
Színház a Veszprémi Állatkertben
Szeptember 23-án nem mindennapi pillanatoknak lehetnek szem- és fültanúi azok, akik kilátogatnak a Veszprémi Állatkertbe. A kirándulók a Veszprémi Petőfi Színház társulatával találkozhatnak, amely zenés, szórakoztató műsorral készül erre a vasárnapra.

A legjobbat akarják a látogatóknak

Oberfrank Pál, a színház igazgatója a tájékoztatón elmondta: nagy esemény a teátrum életében mindez, az övében különösen, hiszen nem sok alkalma volt eljönni az állatkertbe, egészen a közelmúltig.

– Most már harmadszor vagyok itt, bejártuk a területet helyszíneket keresve – árulta el a direktor, aki abbéli örömének adott hangot, hogy végre találkozik a Petőfi Színház és az állatkert, ugyanis eddig „csak” asztalok mellett, tanácskozásokon futottak össze. Elmondása szerint a legjobbat akarják a látogatóknak mindketten, amit szeptember 23-án, vasárnap 14 órától összekapcsolnak majd Egresi Zsuzsanna, a színház igazgatóhelyettesének ötletéből.

Veszprém egyik legnagyobb attrakciójában, az állatkertben viszont Egresi Zsuzsanna a gyermeke jóvoltából sokat járt, így látta az intézmény fejlődését; szerinte nem is vitás, hogy Európa egyik legszebb zoojáról beszélünk.
A tervek szerint szeptember 23-án egyedülálló kezdeményezés valósul meg. Aznap délután az állatkert több állomásán is összefuthatnak a látogatók a Petőfi Színház társulatával, amely vidám, zenés műsorral teszi még tartalmasabbá a kirándulást.

Az állatok lesznek a főszerepben

A produkció első állomása a dinófoglalkoztatónál lesz, ezt követi a szavannakifutó, az elefántház és végül a nemrég átadott játszótér. A műsorban természetesen az állatok lesznek a főszerepben, így nem lesz meglepetés a Micimackó vagy például az Állatkerti útmutató sem a repertoárban.

Török László, az állatkert igazgatója azt emelte ki, hogy azonnal nyitottak voltak az ötletre, és biztos benne, hogy ezt az újszerű kezdeményezést szívesen fogadják majd a látogatók.

Szöveg, fotó: Juhász-Léhi István
Forrás: veol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva