likeBalaton.hu | 2021.07.28. 12:00
Születésnapos balatoni meseregény
Bábelőadással és interaktív játékkal ünneplik a Helka-trilógia elindulásának tizedik évfordulóját a Kabóciádé Családi Fesztiválon szombaton délelőtt.

A fesztiválon a mesesorozat kedvelőit a szerző, Nyulász Péter és az általa megálmodott szereplők, Kamor és Ciprián várják. A július 30-tól augusztus 1-ig tartó Kabóciádé Családi Fesztivál programsorozat egyik izgalmas állomása lesz az a rendhagyó író-olvasó találkozó Nyulász Péterrel, amelyben életre kel a Helka-trilógia, és egy kicsit a regényben érezheti magát az olvasó, sőt még az alkotótól is kérdezhet, közölte a programot szervező TulipánTündér Produkció.

Nyulász Péter népszerű regényfolyama a balatoni legenda nyomába szegődve egy olyan izgalmas kalandba vezeti az olvasót, amivel bebarangolhatja az egész Balaton-felvidéket. A könyvet elolvasva késztetést érezhetünk, hogy felfedezzük a legendás helyszíneket, hogy ismerősként köszöntsük a Balaton tündérét, vagy a Bakony varázslóját, ha esetleg szembetalálkoznánk velük…

Ahogyan arról beszámoltunk, a 28. Kabóciádé Családi Fesztivál több mint 20 bábszínházi előadással és egész nap tartó játékokkal várja a látogatókat péntektől vasárnapig Veszprémben a Séd-völgyben.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva