likeBalaton.hu | 2021.08.20. 16:00
Védettségi igazolvány nélkül látogatható a veszprémi Utcazene fesztivál
A szervezők kérelmét pozitívan bírálta el az önkormányzat, és kötöttségek nélkül bárki részt vehet a jövő heti programon.

A rendezvény közösségi oldalán azt írták, hogy a szervezők által benyújtott kérelmet a veszprémi Polgármesteri Hivatal munkatársai megvizsgálták, és úgy határoztak, hogy a fesztivál nem tartozik a hatályos Kormányrendelet „zenés, táncos rendezvény” kategóriájába, így védettségi igazolvány nélkül látogatható. A szervezők azt is közölték, az állásfoglalást örömmel tudomásul vették, és hozzáláttak a jövő héten megrendezendő fesztivál eredeti formában és helyszínein történő megszervezéséhez.

A fesztivált augusztus 25. és 28. között rendezik meg Veszprém belvárosában és óvárosában. A négy nap alatt tíz helyszínen több mint 160 koncertet adnak hazai és külföldi bandák. A rendezvény lebonyolítása hasonló a korábbiakhoz: délutántól estig naponta húsz utcazenész-formáció lép fel és versenyez egymással, esténként pedig külföldi együttesek koncerteznek. A program ingyenesen látogatható.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva