Szaniszló Hajnalka | 2019.04.10. 11:19
Versbusz jár Veszprémben a költészet napján
Versbuszok járnak a költészet napján Veszprémben, ahol a Petőfi Színház "Fizesse verssel színházjegyét!" programja keretében a versmondásért színházjegy is jár! Mutatjuk a részleteket.

A költészet napján, április 11-én színházjegy jár azoknak a vállalkozó kedvű irodalomkedvelőknek, akik egy szabadon választott verset mondanak a színház dolgozóiból álló közönség előtt délelőtt 10 és este 6 óra között.
A műsoron lévő előadások bármelyikére lehet így egy darab jegyet kapni, függetlenül az elhangzott versek számától.

A versbusz felirattal közlekedő helyi járaton a város irodalomtanárai által előzetesen javasolt verseket lehet majd meghallgatni délelőtt 10 és délután 5 óra között a veszprémi színészek és a színház fiatal tehetségeinek tolmácsolásában.

Balatonfüreden a Vaszary Galériában a Balatoni nyár – Írófényképek című kiállításon Kovács Ida, a kiállítás kurátora tart tárlatvezetést.

A fenti kiállításról itt találtok részletes infókat.

Ezt követően a Lesznai Anna költő és Zoób Kati divattervező műveit bemutató kiállításon kalauzolja végig a látogatókat a tárlat kurátora, Török Petra, majd Lesznai Anna és Lackfi János találkozása címmel irodalmi estet hallhatnak az érdeklődők a Kisfaludy Színház előadásában.

Katti Zoob kollekció

 

Szöveg: Szaniszló Hajnalka

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva