2019.04.09. 06:00
Zenész vagy? Vár a Veszprémi Utcazene Fesztivál!
A Veszprémi Utcazene Fesztivál minden évben felpezsdíti az egész várost. Zenészek, árusok, bámészkodók, turisták és kíváncsi, friss zenei tartalmakra nyitott helyiek árasztják el az utcákat és mulatnak napokon át. Május 10-ig pedig jelentkezhetnek a zenészek is; mutatjuk a részleteket.

Ahogyan a Veszprémi Utcazene Fesztivál szlogenje szól: a „szerencsétek” Veszprém utcáin hever! Idén 2.000.000 Ft összdíjazásban részesül a verseny győztese, érdemes tehát nevezni, május 10-ig mindenki számára nyitott a lehetőség, látható és hallható bemutatkozó anyag kíséretében (demóanyagok – hang CD, mp3 -, egyéb referenciák, pár mondatos bemutatkozás, elérhetőségek) az itt található email címen.

Azon akusztikusan is megszólalni bíró formációkat keresik a szervezők, akik az elmúlt 20 évhez hasonlóan részt szeretnének venni egy négy napon át tartandó versengésben, naponta egyszer szórakoztatni a nagyérdeműt és elkápráztatni a zsűrit a produkciójukkal.

A jelentkezők közül a húsz kiválasztottat július 17. és 20. között Veszprém vendégül látja, számukra naponta kétszeri étkezést és szállást biztosít, illetve a legjobbakat a már említett összdíjazásban részesíti: 1.000 000 Ft sorsáról a háromtagú szakmai zsűri dönt, 1.000 000 Ft-ot pedig a fesztivál közönsége ítél oda az általuk legjobbnak véltnek. A két kategória győztese természetesen ugyanaz is lehet.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva