15. Pannonfíling
Helyszín Veszprém, Brusznyai Árpád utca 2
Időpont
Immár tizenötödik alkalommal rendezik meg a Pannonfíling Mozgóképes Találkozót Veszprémben, ahol hazai és határon túli alkotók rövidfilmjeit nézheti a közönség, és beszélgethet is a látottakról a zsűrivel és a filmesekkel.

Az egész napos vetítésen változatos alkotások várják a közönséget, legyen az akár krimi, szatirikus kisjátékfilm, disztópikus sci-fi, vagy dokumentum- és riportfilm. A találkozó erőssége a vetítéseket meg-megszakító beszélgetések, amikor a szakmai zsűri a nézőkkel és a filmek alkotóival közösen megvitathatja a látottakat. Így a filmesek közvetlen visszacsatolást kapnak munkájukról, és a közönség is bepillanthat a filmkészítés kulisszái mögé.

A 15. Pannonfíling Mozgóképes Találkozó zsűrijének tagjai: Can Togay (filmrendező, forgatókönyvíró, színész), Palóczi Zita (forgatókönyvíró), Vranik Roland (filmrendező, forgatókönyvíró). A szakmai zsűri a három legjobb rövidfilm odaítéléséről dönt, és a közönség is szavazhat a kedvencére, valamint egy különdíjat is kiosztanak a fesztiválon.

A Pannonfíling Mozgóképes Találkozó ingyenesen látogatható.

A részletes program itt található

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva