Bagi-Nacsa élőben
Helyszín Veszprém, Óvári Ferenc út
Időpont
E-mail cím titkarsag@petofiszinhaz.hu
Ahogy azt a humor nagyágyúitól már megszokhatták, egyedi paródiáikkal ezúttal is elhozzák a közélet és a sztárvilág színe-javát.

A műsoraikban megszokott színvonal mellett, a színpadi közegben jóval közvetlenebben, szabadabban tudnak megnyilvánulni, amely mindenkinek felejthetetlen szórakozást nyújt majd!

Egy jól összerakott alap műsorba szőjük bele a helyi aktualitásokat, illetve interaktív blokkok is lesznek, amikor a közönség is részt vesz a produkcióban, így lesz mindannyiunké az előadás – vázolta érdeklődésünkre Bagi Iván, hogy mire számíthatnak a nézők november 23-án este a Veszprémi Petőfi Színházban.

Mint mondta, fontos számukra, hogy a közönség érezze, ez a műsor nekik szól, ezért is igyekeznek több helyi aktualitást is beleilleszteni. – Akkor jó egy színházi előadás, amikor a nézők érzik, hogy abban a pillanatban csak nekik játszanak, mi is ezzel igyekszünk elbűvölni a veszprémieket – mondta. Folyamatosan figyelik a helyi híreket, illetve a műsor alatt a közönséget is bevonják.

A televízióból már jól ismerhetjük a humoristákat, ez az este azonban kicsit más lesz. – A tévés műfaj kötött, egy önálló este ilyen szempontból sokkal szabadabb. A műfaj ünnepe, amikor színházban léphetünk fel – jegyezte meg.

A két humoristának mindig sikerül megújulnia. – Ez egyrészt a szenvedélynek köszönhető, ami az ember hajtja, hiszen örök szerelem a humor, illetve az aktualitások folyamatosan frissen tartanak minket. Ez a pillanat műfaja, ezért nem reked meg – beszélt érzéseiről.

A próza mellett zenei paródiák is várják a közönséget és egy vendég is érkezik a produkcióba. – Magyar Attila kiváló színész is velünk tart Veszprémbe, aki több jelenetben is részt vesz, illetve konferál – árulta el Bagi Iván, hozzátéve, amit ők csinálnak az nem csupán humor, hanem színészet és társadalomkritika is egyben.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva