Bakony Expo 2023
Helyszín Veszprém, Külső-kádártai út Hrsz.: 0213/85
Időpont

Idén tizedik alkalommal kerül megrendezésre a Bakony Expo, amelynek a Veszprém Aréna és az előtte lévő park ad otthont, ahol a helyi őstermelők, kézművesek találkozhatnak a minőségi, egészséges termények és portékák iránt fogékony közönséggel. Sajtok, mézek, krémek, húsáruk, lekvárok, szörpök, vagy éppen kerámiák, famunkák is szerepelnek az árusok kínálatában. Közös ismérvük, hogy mindegyik évtizedes szakértelemmel, tisztán magyar kertekből, műhelyekből érkezett a Bakony Expóra.

A Bakony Expo nem csupán egy termelői vásár. A szervezők minden évben gondoskodnak arról, hogy interaktív és ismeretterjesztő előadásokkal és programokkal szórakoztassák az ide látogatókat. Évről évre rendeznek főzőbemutatót kóstolóval egybekötve, a gyermekek népi játszóházban és állatsimogatóban is eltölthetik az idejüket, amíg a szüleik válogatnak a jobbnál jobb termékek között.

A Bakony Expo sajátossága, hogy évről évre egy meghatározott tematika köré építik fel a programokat, amelynek témáját valamely népszerű termény adja. Így került már reflektorfénybe a kukorica, a gomba, a lencse, vagy éppen a magyar hal.

Fotó: veszpreminfo.hu

Nyitókép: Napló/Pesthy Márton

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva