Balaton Detox | Veszprém
Helyszín Veszprém, Vár utca 29
Időpont
A BALATON DETOX című kiállítás a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) 2014 és 2022 között létrejött, Balatonhoz kötődő művészeti projektjeinek összegzése.

Ketyeg az ökológiai óra, a változtatás szükséges és elkerülhetetlen. A BALATON DETOX kiállítás a Balaton ökoszisztémájának sérülékenységére hívja fel a figyelmet. Az interaktív jellegű szemle segíti a bevonódást, és arra ösztönöz, hogy korosztálytól függetlenül egyéni szinten is cselekedjünk, mielőtt visszafordíthatatlanná válnak a folyamatok.

A kiállítás által megteremtett inspiráló közegben a helyi oktatási intézmények közösségeinek bevonásával részvétel alapú múzeumi foglalkozássorozat is megvalósul a fiatalok régióhoz kapcsolódó érték- és helyidentitásának megismerése céljából.

A kiállítást megnyitja: Illés Anikó művészetpszichológus, a MOME docense

//////////////////////////////A kiállítás időtartama a Dubniczay-palotában: 2022. október 27. – november 29. A tárlat csak hétvégenként látogatható!A kiállítás második része kültéri helyszínen, a Modern Képtár – Vass László Gyűjtemény udvarán (8200 Veszprém, Vár u. 3-7. ) valósul meg, 2022. november 10. és 2023. január 10. között.A kiállítás a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.Támogatók: BALATORIUM, VEB2023, Veszprém Művészetek Háza, BABAKO

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva