Balázs Fecó 71
Helyszín Veszprém, Óvári Ferenc út 2
Időpont
A színház élő zenés előadással várja a közönséget, hogy Balázs Fecó dalai segítségével együtt tisztelegjenek munkássága előtt.

A pandémiás időszak nagy veszteségeket okozott lelkileg, egészségügyileg egyaránt, súlyos veszteségek érték a világot, az országot, távoli és közeli környezetünket is. A Veszprémi Petőfi Színház társulatának barátja, a könnyűzenei bérletünk oszlopos tagja, a jövőre vonatkozó zenés terveik főszereplője, Balázs Fecó is a járvány áldozata lett.
„Hetvenedik születésnapjára készültünk, melyet sajnos már nem tudtunk Vele, együtt megünnepelni. Nélküle kellett emlékeznünk. Emlékeznünk arra a sok-sok szépre, jóra, melyet adott nekünk, adott a veszprémi közönségnek. Eltelt egy év és elérkezett újra a születésnapja. Szeretnénk méltó módon ünnepelni, fel- és megidézni a zseniális művészt, a nagyszerű EMBERT. Hiányzik és hiányát próbáljuk emlékkoncertünkkel enyhíteni. Nagy öröm számunkra, hogy az est vendégeként köszönthetjük ifj. Balázs Ferencet, a nagyszerű művész fiát is!” -írja a programról a színház.

 

 

Nyitókép: Veszprémi Petőfi Színház – archív

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva