Concord Duó / Rott Bernadettel és Várkonyi Andrással
Helyszín Veszprém, Brusznyai Árpád utca 2
Időpont
Február 8-án zenés táncos nosztalgia est a Historia Hangvilla Étteremben! Tango, keringő, cha-cha, salsa, rock and roll...

A Concorde Duóról:

„Alapfelállásban duó vagyunk, de dolgozunk hárman, négyen vagy akár ötösben is, a megrendelői igényeinek megfelelően.

Zenekarunkban kitűnő zenészek fordultak meg az elmúlt évtizedekben. Legtöbbjük veszprémi kötődésű mint Fers Péter, Kovács Csaba, Kovács Attila, Soós László, Mukli István, Kovács Gergely, Czinczás Tamás, Laszló Mayer …

Az elmúlt húsz évben a “nagyvilágot” jártuk, tengerjáró és folyami hajókon zenéltünk. Ez lehetővé tette számunkra, hogy széleskörű, nemzetközi repertoárt alakítsunk ki. Az itthon töltött nyarak idején, rendszeresen felléptünk a Balaton északi partján, mint a balatonfüredi Hotel Marinában, ahol a bár műsorának zenekara voltunk, együttműködve a műsorban fellépő magyar sztárokkal. Örömmel gondolunk vissza a füredi Annabella Hotel, a Vitorlás Terasz, a veszprémi Villa Medici Hotel és a Hotel Veszprém szórakoztató zenekaraként eltöltött időkre is.
Múlt nyáron az örvényesi Huszár Vendéglő volt a visszatérő helyünk. Így örömmel játszuk a népszerű, magyar retro slágereket és a 60-70-80-as évek világslágereit is. Természetesen máig is számtalan rendezvény, koncert, esküvő és zenés esemény meghívott zenekara vagyunk. „Szívünk csücske” az igényes, klasszikus jazz és a könnyed vacsorazene.

Életfilozófiánk: „Imádunk zenélni és egyetlen este sem fejeződhet be addig, amíg nem hallotta mindenki a kedvenc slágerét!”

Várunk mindenkit szeretettel!
A belépés ingyenes!”

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva