Egész estés koncertélmény
Helyszín Veszprém, Óváros tér
Időpont
Telefonszám
Tóth Vera vadonatúj műsorral lép színpadra, előtte a Stummer Márton Quartett és Voga Viki kápráztatja el a közönséget.

Stummer Márton Quartett (18:00 óra)
A fiatal formáció elsősorban saját darabokat játszik, melyben főként a gitár és a trombita párbeszéde van előtérben. Stummer Márton kompozíciói a kortárs zenétől a jazzig terjednek. Művészi megfogalmazású szóló gitár sztenderd feldolgozások is szerepnek a repertoáron, melyek több európai versenyen is elismerést kaptak (European Guitar Award Dresden, Uppsala Guitar Festival).

A zenekar több tagja is aktív komolyzenei munkát folytat, mely a két műfaj átjárhatóságát bizonyítja.

A zenekar tagjai:
Sebestyén Patrik – trombita
Sárközi Péter – basszusgitár
Tanyi Péter – dob
Stummer Márton – gitár

Voga Viki (20:00 óra)

A VeszprémFest színpadára Voga Viki és világszínvonalú zenészei a dalszerző eddigi három albumának repertoárjából készült válogatással készülnek. Szép ívű koncertre számíthat a közönség; a lágy dallamú, elringató jazz/soul/singer-songwriter daloktól a feszes, rhythm and blues stílusú, improvizatív betétekkel tűzdelt számokig. A fekete hangú énekesnő energikussága és hangterjedelme igazi zenei ínyencséget kínál a fesztiválra látogató közönség számára.

“A dalokat és szövegeket én írom, ezért személyes ihletettségűek. Némelyik nyíltabban, néhány pedig átvitt értelemben, valamivel burkoltabban mesél az életemről, a gondolataimról. Nem egyszer kaptam már olyan visszajelzést, hogy ezek a gondolatok, érzések így zenében megfogalmazva másoknak is segítettek már, ez pedig mindig jó érzés hallani, hiszen indie előadóként rögös és hosszú út vezet a siker felé. Ezek a visszajelzések sok erőt adnak ilyenkor. Sokat kell dolgozni, hogy egy produkció működjön, de szerintem, ha a fő motiváció szívből jön, mindig van honnan energiát meríteni hozzá.”

Tóth Vera (22:00 óra)
Tóth Vera immár több, mint egy évtizede a hazai zenei élet fénylő csillaga. Vadonatúj quartet koncertjei igazi zenei csemegét jelentenek a közönségnek. Olyan exkluzív zenei ajándékot, amiben Vera bűvkörébe vonva hallgatóságát csodálatos hangjával. Nem lesz ez másként ezen a júliusi szombat estén sem, ahol 4 szólólemeze és kedvenc előadói dalaiból válogat majd a 2018-as Rozé, Rizling és Jazz Napok közönségének!

• Tóth Vera – ének
• Bérces Viktor – billentyű
• Duka László – hegedű
• Molnár Tibor – beatbox

A programok ingyenesek!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva