Érzékenyítő fesztivál a veszprémi színházban
Helyszín Veszprém, Óvári Ferenc út 2
Időpont
Fővárosi színházak előadásai, segítő beszélgetések és sok izgalmas program várja az érdeklődőket a negyedik Lélektől lélekig - Érzékenyítő fesztiválon.

A nagyszínházi előadások mellett filmvetítések, táncművészeti bemutató, valamint szűrővizsgálatok és prevenciós előadásokat is tartanak a Veszprémi Petőfi Színház háromnapos rendezvényén. Az összművészeti program kínálatában a színházi előadások mellett a tánc, a képzőművészet, a zene és a film megjelenik.

A nézők és a közreműködők biztonsága érdekében a részvétel – korlátozott nézőszám mellett – regisztrációhoz kötött. Egy néző összesen négy főt regisztrálhat be; a regisztrációs karszalagokat kizárólag az előadások előtt lehet átvenni a dísztérre kihelyezett jegyirodában. A három esti előadás mindegyikére 1500 forintba kerülnek a jegyek. Regisztrálni, és jegyet váltani a jegyiroda@petofiszinhaz.hu e-mail címen, telefonon a 20/772-8200-as telefonszámon vagy személyesen a színház jegyirodájában (H-P: 9-17), a dísztérre kihelyezett jegyirodában (H-P: 10-16) és a Kossuth utcai VIP pavilonban (H-P: 10-16, Szo: 10-13) lehet.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva