Fenyő Miklós Koncertshow
Helyszín Veszprém, Külső-kádártai út Hrsz.: 0213/85
Időpont

A rock and roll koronázatlan királya, MR. ROCK AND ROLL egy életmű turnéra indul ebben az évben. A Made in Fenyő – 55 év rock and roll koncert-show következő állomása Veszprém.

Warm Up: DJ Dominique Fergeteg Party

55 évvel ezelőtt, a „Ki mit tud?” győzelemmel indult zenei karrierje, az országos nyilvánosság előtt. Azóta több mint 400 dal, arany és platinalemezek, felejthetetlen, korosztályoktól független, évtizedeket átívelő örökzöld slágerek születtek.

A rock and roll koronázatlan királya, MR. ROCK AND ROLL egy ÉLETMŰ turnéra indul ebben az évben.

A Made in Fenyő – 55 év rock and roll KONCERT – SHOW következő állomása Veszprém.

A város rangos rendezvényhelyszínén a Veszprém Arénában, október 20-án péntek este fél kilenctől csendülnek majd fel a közkedvelt dallamok.

Fenyő Miklós egy felejthetetlen koncertshowra invitál mindenkit, akik ezen a frenetikus hangulatú estén, a veszprémi Arénában „Csavarnák fel a szőnyeget”.

Fenyő Miklós több mint egy előadó, egy kultusz. Ő maga a Made in Hungária, vagyis egy igazi Hungaricum! Még inkább Made in Fenyő!

A különleges este DJ Dominique bemelegítő, azaz „warm up” Fergeteg Partyjával indul, amit a közel két órás nagyszabású Koncert – Show követ.

Az 55 év Rock and Roll – Koncert új, látványos programmal, nagyzenekarral, a színek, fények és hangulatok, táncosok kavalkádjával lepi meg a Veszprém Aréna közönségét! Természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatatlan „örökzöld” slágerek is, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, vagy a Made in Hungária, és persze minden házibuli évtizedek óta elmaradhatatlan klasszikusa, a Csavard fel a szőnyeget, amely szinte már történelem, hiszen 55 évvel ezelőtt lett először országosan ismert.

Ha szereted Fenyőt, ha szereted a rock and rollt és a legnagyobb slágereket, vagy ha egyszerűen csak szeretsz egy jót bulizni, ezt a különleges estét nem szabad kihagynod!

 

Nyitókép: Fenyő Miklós hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva