Gospel Karácsony a Veszprém Arénában
Helyszín Veszprém, Külső-kádártai út Hrsz.: 0213/85
Időpont

2023 december 11-én Veszprémbe érkezik a Virginia State Gospel Chorale, Amerika egyik legnépszerűbb gospelkórusa. A 25 fős csapatot zenekar kíséri élőben, valamint csatlakozik hozzájuk David Bratton világhírű szólista is, aki több mint 52 héten át vezette a Billboard Gospel listáját. A kórus különlegessége, hogy karmesterük, Sir Perry Evans, koreográfus is, így igazi showműsort láthatnak a koncertre érkezők a Veszprém Arénában.

 

2022-ben nagy sikerrel került megrendezésre a Gospel Karácsony: az előadók fantasztikus hangulatot varázsoltak a Veszprém Arénában, a koncert végén a közönség nagy része állva táncolt a kórussal együtt. A tavalyi év után David Bratton, világhírű szólista visszatér Magyarországra, most azonban egy másik kórussal láthatjuk színpadra lépni.

A Virginia State Gospel Chorale 1971-ben kezdte meg működését, azóta számos koncertet tudhatnak a hátuk mögött: zenéltek együtt Whoopi Goldberggel, Diana Rossszal, Cindy Lauperrel, és II. János Pál pápa tiszteletére is adtak koncertet.

2013-ban a népszerű America ‘s Got Talent névre hallgató versenyben egészen a döntőig meneteltek, így a TV képernyők előtt ülve sokmillióan zárhatták őket a szívükbe.

A Gospel Karácsony lényege, hogy a lelkünket is ünneplőbe öltöztessük: a karácsonyra való készület nem csak a konyhában történik, és nem is a végtelennek tűnő ajándék vásárlás a lényege.

Fotó: Virginia State Gospel Chorale

 

A Gospel Karácsony segít megállni, feltöltődni és örülni az ünnepnek

Az elmúlt években nem kíméltek minket a krízisek: járványok, háború, gazdasági nehézségek. Ezzel a rendezvénnyel a szervezők egy kis hálaadásra is hívnak mindenkit, hogy a nehézségeken túllendültünk, és nem utolsó sorban azért, hogy vannak mellettünk, akikkel megoszthatjuk az örömünket, az ünnepet.

A fantasztikus show műsor kicsiknek és nagyoknak egyaránt érdekes lehet: a karácsonyi dalok mellett olyan világslágereket is hallhatunk majd gospel verzióban, mint John Lennontól a „War is over”, Whitney Houstontól az „I Love the Lord”, vagy a Hillsongtól az „Oceans”. A Virginia State Gospel Chorale látványos koreográfiái pedig felülmúlják minden eddigi elképzelésünket a karácsonyi koncertekről.

Gospel Karácsony 2023 – új kórus, új koreográfiák, még látványosabb show: ugyanaz az emelkedett hangulat, ugyanaz a lélek.

 

 

Nyitókép: Virginia State Gospel Chorale

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva