Gospel karácsony Veszprém 2022
Helyszín Veszprém, Külső-kádártai út Hrsz.: 0213/85
Időpont
Páratlan karácsonyi élmény adventkor, december 12-én élőben a Veszprém Arénában az amerikai Vincent Bohanan & Sound of Victory előadásában.

Európai turnéjának állomásaként Veszprémbe látogat Amerika egyik legaktívabb és leghíresebb gospel kórusa a Sound of Victory. Vincent Bohanan New York-i Gospel kórusa először jön Magyarországra.

A 25 fős csapatot élő zenekar kíséri, valamint az idei turnén velük énekel a világhírű szólista is, David Bratton, aki több mint 52 héten át vezette a Billboard Gospel listáját. A turné karmestere Vincent Bohanon, aki 2014-ben alapította kórusát, elsősorban brooklyni és bronxi fiatalokból. Az évek során rengeteg világhírű előadóval megosztották a színpadot, többek közt a Grammy Díjas Cece Winans, Mariah Carey vagy Hezekiah Walker tiszteletes személyével.

A koncert során az örökzöld gospel, és a karácsonyi dalok mellett olyan világslágereket is előadnak majd gospel verzióban, mint a „Stand By Me”, John Lennon-tól a „War is over”, vagy Whitney Houston-tól az „I Love the Lord”. Ezek a dalok a látványos koreográfiával együtt mind felmelegítik majd a szívünket.

A kórus a 25 koncertből álló európai turnéja során Magyarországot követően még Romániában, Svájcban, Szlovéniában, Olaszországban és még a Vatikánban is fellép a Pápa előtt.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva