Habana Social Club koncert
Helyszín Veszprém, Brusznyai Árpád utca 2
Időpont

A Habana Social Club a kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a latin-amerikai sajtó szerint is méltó és egyetlen hivatalos utódja a Buena Vista Social Clubnak, legalább annyi fülbemászó slágerrel, mint elődje. A zenekar 2024-es búcsúturnéjára a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival egészül ki, egy különleges, magával ragadó műsorral megidézve a havannai hétköznapok hangulatát.

A Buena Vista Social Club 10 évvel ezelőtt az Adios Tour keretében búcsúztatta el közönségét, melyet követően még inkább megnőtt a Habana Social Club népszerűsége. A több mint fél évszázados múlttal rendelkező Habana Social Club alapító tagjai közül már páran eltávoztak az élők sorából, így a jelenleg 11 fős zenekar az évtizedek során többször megújult, fiatal virtuóz zenészek is csatlakoztak az idősebb tagok mellé.

Chavez Alberto Reyes, az együttes frontembere jelenleg Kuba leghíresebb színpadán, az El Guajiritoban énekel, ahova nem kevesebb, mint 100 dollár a belépő, ami kubai szinten igen csak hatalmas összegnek számít. Itt történt meg, az amire senki sem számított. Egy napon ugyanis egy híres amerikai producer vendégeskedett a szórakozóhelyen, ahol élőben hallotta énekelni Chavez-t, majd beleszeretett a hangjába. Ennek következménye pedig az lett, hogy 2025-ben Alberto már a saját show-jában énekel majd Las Vegasban. A Habana Social Club így utoljára még egy hatalmas európai koncertturnén búcsúzik el a közönségétől.

Helyszín

HANGVILLA Multifunkcionális Közösségi Tér

8200 Veszprém, Brusznyai Árpád utca 2.

Jegyvásárlás

Jegyvásárlás személyesen a Tourinform Veszprém irodában, illetve online itt.

Jegyárak, kedvezmények

7.900 Ft / 8.900 Ft / 9.900 Ft

 

Nyitókép: Alberto Chávez Reyes énekel a kubai Habana Social Club zenekar koncertjén
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva