Hihetetlen Orvosi Történetek előadás
Helyszín Veszprém, Brusznyai Árpád utca 2
Időpont

Dr. Kulja András egyedülálló estje március 28-án lesz látható a Hangvillában. Az est során a legmegdöbbentőbb orvosi eseteket mutatja be Afrikától Brazílián át hazánkig.

Hogyan működik az emberi agy? Mi történik a testünkkel ha az összes végtagunkat amputálni kell? Milyen veszélyek leselkednek ránk, ha egy eldugott erdei tó vizében mártóznánk meg? Az est folyamán ezekre és ehhez hasonló kérdésekre ad választ András doktor, aki többek között egy agyműtét részleteibe is beavatja a nézőket. Az előadás során egyedülálló módon a résztvevők

egy orvos szemén keresztül láthatják hogy mennyire bonyolult, kifinomult és csodálatos az emberi test.

Fotó: dr. Kulja András

András doktor önálló estjét már több alkalommal is teltház fogadta Budapesten, így a szervezők most úgy döntöttek, hogy a fővároson kívüli közönség számára is elhozzák ezt a különleges előadást. Ennek következő állomásaként 2024 március 28-án Veszprémben, a Hangvillában lesz látható.

Dr. Kulja András sebész szakorvos-jelölt 2016-ban végzett a Semmelweis Egyetemen, ma pedig már oktatóként jár vissza egykori alma máterébe. 2021-ben indította el Magyarország első egészségügyi TikTok-csatornáját, amely hamar elnyerte az online közönség tetszését és ma már több mint 350,000-en követik csak a TikTok-felületén.

Az előadás csak 16 éven felüli nézőknek ajánlott.

 

Nyitókép: dr. Kulja András

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva