Honeybeast koncert a Gizella Napokon
Helyszín Veszprém, Cserhát lakótelep 6
Időpont

Gizella Napok 2024. május 6-12. között Veszprémben

Egy héten át ingyenes zenei, képzőművészeti, családi, gasztronómiai és irodalmi programok várják a látogatókat a város legnagyobb összművészeti fesztiválján, több tucat belvárosi helyszínen

Honeybeast a 2024-es Gizella Napokon

A zenekar 2005-ben alakult Szegeden. 2009-ben megjelent a Parazita, amire felfigyelt az MTV Hungary és az MR2-Petőfi Rádió. Az első igazi átütő sikert 2010-ben a „Portugál” című dal hozta meg.

2011-2012 a nagy változások időszaka. A jazz-énekesnő Tarján Zsófia csatlakozott a formációhoz. Így készült el második lemezük, mely 2014 őszén jelent meg a Gold Record kiadó gondozásában. A lemez címadó dalához, „A legnagyobb hős”-höz, ami A Dal döntőjébe is bejutott, egy nagysikerű animációs klip készült Zsófi rajzaival. A lemez hanganyagából több sláger is született, mint például az „Egyedül”, vagy a mai napig is a rádiókban hallható „Maradok” c. szerzemény.

A csapat két aranylemezzel is büszkélkedhet („A legnagyobb hős” és a „Bódottá”), dalaikat a közönség a teltházas koncerteken kívülről tudja. Különleges Symphoney előadásuk országszerte hatalmas sikert aratott. 2017-ben jelent meg albumuk „Súlytalan” címmel, ezt pedig az „Élet a Marson” követte egy évvel később.

2018 november 21-én a zenekar megismételte a Symphoney koncertet az Arénában, ami „nagyobb, hangosabb” volt.

2020 tavaszán a Caramellel közösen megjelent „Túlélő” után debütált a Honeybeast legújabb albuma, az „Ego”, rajta olyan közreműködőkkel mint Palya Bea, Gerendás Dani és Fura Csé.

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program eseménye.

A programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják.

Helyszín: Cserhát színpad (Vár Áruház előtti tér)

 

Nyitókép: Honeybeast

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva