Inota Focus: koncertek az egykori erőmű turbinacsarnokában
Helyszín Várpalota,
Időpont

Az újhullámos techno és a határokat feszegető elektronika népszerű előadói adnak koncertet július 12-én és 13-án az egykori inotai erőmű turbinacsarnokába.

Az Inota Focus rendezvényén fellép Ben Frost, a Schwefelgelb, Schacke, a Boston 168, Dj Hyperdrive, Alpha Tracks és Gabber Eleganza is.

 

Az Európa Kulturális Fővárosa program részeként megismert inotai rozsdaövezet hatezer négyzetméteres ipari épületében tavaly nyár végén egytucat külföldi előadó lépett fel az Inota Fesztivál keretében. Az innovatív audiovizuális előadókat, dj-ket, fényművészeket, képzőművészeket, kortárs táncosokat, helyspecifikus installációkat felvonultató fesztiválon csaknem húszezer látogató fordult meg.

Az első napon fellép az Izlandon élő ausztrál minimalista-experimentális előadó, Ben Frost, koncertet ad a légkalapácsszerű EBM techno-duó Schwefelgelb, a koppenhágai gyorstechno színtér képviseletében Schacke, valamint fellép az Ancient Methods, Neux és Frequency Shifter is.

A magyar fellépők között lesz Katona Kati vizuális kíséretével megtámogatott Yibai mellett Mankind és Sikztah is.

A szombati nap a gyorsabb tempóké

Az olasz ipari központból, Torinóból érkező, aciddel és dobgépekkel dolgozó Boston 168 mellett fellép Dj Hyperdrive, Alpha Tracks, Gabber Eleganza, a KamaRave dj-i és Blue Advance is.

 

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva