Intim Torna Illegál koncert
Helyszín Veszprém, Brusznyai Árpád utca
Időpont
Lemezbemutató turnéja során február 8-án az Expresszóban tartja veszprémi koncertjét az Intim Torna Illegál, melynek Élni jöttünk című, még tavasz legvégén megjelent lemeze pár napja bearanyozódott. Mindezt megünnepelendő vadonatúj fényekkel és egy vadonatúj dallal is érkeznek a rengeteg klasszikus sláger mellett. A fényeket még nem tudjuk megmutatni, de a Hibátlan című dal már meghallgatható.

Az ITI 2018 tavasz végén jelentette meg legfrissebb, negyedik nagylemezét Élni jöttünk címmel, melyről legutóbb decemberben a BÚÉK című filmben is hallható Minden kedden című dalhoz készült a filmvígjátékhoz kapcsolódó videóklip. A fizikai formátumban, MOL-kutaknál kapható album pár napja aranylemez lett.

– Közben sokat dolgoztunk a színpadi show-n, amit 2019. február 8-án mutatunk be a nagyérdemű publikumnak – mondja Dorogi Péter, a zenekar énekes-gitárosa. – Erre az alkalomra készítettük el a Hibátlan című dalt, amellyel szeretnénk a rajongóinknak megköszönni, hogy aranylemezzé válhatott az Élni jöttünk és viszonozhatjuk azt a szeretetet, amit egész évben kaptunk.

Nem kell jobbnak, szebbnek vagy sikeresebbnek lenni, a boldogság-boldogtalanság nem egy verseny. Lehetsz boldog, boldogtalan, szegény, gazdag, csúnya, szép, felnőtt, gyerek, öreg, fiatal, lusta, szorgalmas, beteg, egészséges, senki sem hibátlan, és nem is kell a hibátlanságra törekedni – mesél a Hibátlan című dal inspirációjáról Péter. – Úgy hibátlan, ha van hibád. Mindannyian különbözünk egymástól, és ez tesz minden egyes élőlényt egyedivé. Ezt az egyediségünket folyton meg akarja változtatni a környezetünk, és amikor szeretnénk megfelelni ennek az elvárásnak, állandóan megpróbáljuk beleerőltetni a személyiségünket és a megjelenésünket sztereotip szerepekbe, és így lassan elveszíthetjük azt a kincset, amit kaptunk a születésünkkor: az megismételhetetlen egyediséget és a boldogságot.

Helyszín: Expresszó

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva