Road 15 éves születésnapi koncert
Helyszín Veszprém, Brusznyai Árpád utca 2
Időpont
Az Expresszóba ezúttal a 15. születésnapi setlistjét hozza el a Road zenekar. Előzenekar a stílusában hozzájuk tökéletesen illeszkedő Rómeó Vérzik lesz,

A zenekar 2004 januárjában, a Heves megyei Domoszló községben alakult. Tagjai (kezdettől fogva változatlan felállásban): Molnár Máté basszusgitáros-énekes, Golyán B. Zsolt „Goya” gitáros, Kádár Imre gitáros, Szabó Erik dobos. A csapat stílusát „Rock n’ Road”-ként aposztrofálja, ez a heavy metalra jellemző torzított gitárhangzást és erős ritmusokat takar. Az együttes más zenei utak felé is nyitott: egyes dalaiban népies motívumok tűnnek fel, van akusztikus repertoárjuk és fúvószenekarral is léptek már fel együtt. Dalszövegeik jellemző témái: szerelem, szenvedély, benzingőz és rock n’ roll életérzés. Pozitív szemlélettel, egyenes megfogalmazásban. A Road a hazai rockéletben az egyik legaktívabb formáció, amely lemezeladás és koncertlátogatottság tekintetében is igen sikeres. A zenekar eddig hat stúdiólemezt, egy best of albumot, egy koncert cd-t, két dvd-t és egy könyvet adott ki, munkássága három arany- és két platinalemezt eredményezett. Tagjai ma is a Mátraalja vidékén élnek, de egész évben járják az ország és a határon túli magyarlakta területek színpadait.

Az Expresszóba ezúttal a 15. születésnapi setlistjüket hozzák el a veszprémi közönségnek. Előzenekar a stílusában az Road-hoz tökéletesen illeszkedő Rómeó Vérzik.

Menetrend:
20:00 Kapunyitás
20:30 Rómeó Vérzik
22:00 Road

Jegyárak:
3500 Ft ▲ Elővételben
4000 Ft ▲ A koncert napján

Forrás: Wikipedia
Nyitókép: a zenekar hivatalos sajtófotója

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva