Snétberger Ferenc és Fenyő László koncertje VeszprémFesten
Helyszín Veszprém, Veszprémvölgyi utca
Időpont 2024. júl. 20. 18:30 - 20:00

2024-ben a VeszprémFest Snétberger Ferenc, Kossuth-, Liszt Ferenc- és Príma díjas gitáros művészetéből ad három napon át metszetet a fesztivál exkluzív koncerthelyszínén, a Jezsuita Templomkertben. A festői Veszprémvölgyben felállított szabadtéri színpadon, a 16. századi jezsuita kolostor romjai és a 17. században épült barokk templom-épület magával ragadó atmoszférájú környezetében három nap, három különböző műsort hallhat a közönség.

Snétberger Ferenc ott volt a szárnyait bontogató, idén 20 éves VeszprémFest születésekor, 2004-ben és 2005-ben, majd később, 2011-ben is fellépett. 2024 július 18-20. között a jazz és klasszikus műfajokból merítkező műsorait adja elő pályatársaival, barátaival és tanítványival.

07.20-án a Pablo Casals Gordonkaverseny nyertes, jelenleg a karlsruhei Zeneművészeti Főiskola professzoraként is tevékenykedő Fenyő László csellóművésszel közös John Dowland és más klasszikus inspirációk című programja lesz műsoron.

Snétberger Ferenc Fenyő Lászlóval közös koncertnapjának délelőttjein a vendégművésszel közösen ingyenes, de regisztrációhoz kötött workshopot is tart.

Esőhelyszín: Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér

Helyszín: Jezsuita templomkert, Veszprém

Nyitókép: Snétberger Ferenc és Fenyő László
Fotó: VeszprémFeszt

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva