Szilveszteri program a Veszprémi Petőfi Színházban
Helyszín Veszprém, Óvári Ferenc út 2
Időpont
Bodrogi Gyula és Voith Ági élőzenés esttel készül a 2023-as veszprémi szilveszterre.

„Különös éjszaka lesz…” – élőzenés szilveszteri gála és hajnalig tartó mulatság a Veszprémi Petőfi Színházban

– Az év utolsó napján is színes, színházzal, zenével, szórakozással és ínycsiklandó falatokkal teli estével várjuk Önöket a Veszprémi Petőfi Színházban. Búcsúztassuk együtt az óévet és köszöntsük az új évet – hívogat a Veszprémi Petőfi Színház.

A színház a hagyományaihoz híven egy fergeteges szilveszteri gálával zárja az év utolsó napjának késő délutánját nézőinkkel együtt.

Bodrogi Gyula és Voith Ági élőzenés esttel készül a veszprémi szilveszterre

A 17 órakor kezdődő „Különös éjszaka lesz…” című két felvonásos élőzenés est során Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas, Érdemes és Kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, Voith Ági, Jászai Mari-díjas, Érdemes művész és unokájuk, Bodrogi Enikő, valamint a Veszprémi Petőfi Színház művészei hozzák el a legismertebb színházi előadások slágereit és a magyar zeneipar örökzöld dallamait. A gálán közreműködik Körmendi Péter és zenekara, sőt meglepetés vendégek is lesznek. Az előadás előtt és a szünetben minden nézőnek szilveszteri meglepetés itallal kedveskednek.

Budapest, 2017. szeptember 7. Voith Ági, Jászai Mari-díjas színésznõ és Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színmûvész a százéves Filmgyár jubileumi ünnepségén a Mafilm Róna utcai telepén 2017. szeptember 7-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Idén is lehetőségük van tehát a Veszprémi Petőfi Színház csodálatos épületében eltölteni a 2023-as év utolsó óráit és köszönteni az új évet. Horváth Elemér Emi és zenekara, valamint a Veszprémi Petőfi Színház művészeinek közreműködésével élőzenével, fantasztikus ételekkel-italokkal, süteményekkel, tombolával, hagyományos éjféli „gondűző szertartással”, értékes ajándékokkal és hajnalig tartó, fergeteges mulatsággal várnak mindenkit.

Jegykategóriák:

– „Különös éjszaka lesz…” – élőzenés szilveszteri gála

– „Különös éjszaka lesz…” – élőzenés szilveszteri gála és vacsora, hajnalig tartó mulatság

– Vacsora és hajnalig tartó mulatság

A jegyeket online és személyesen, a Petőfi NézőPontban is meg lehet váltani.

Fotó: Veszprémi Petőfi Színház

 

Nyitókép: illusztráció/Shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva