Truesounds Music Season Closing
Helyszín Veszprém, Brusznyai Árpád utca 2
Időpont
A Truesounds Music életében mindig is fontos volt az új tehetségek bemutatása, Peter Makto folyamatosan nyitott szemmel jár abban, hogy kit lehetne bemutatni a közönségnek.

Ahogyan az esemény leírása szól – Egy újabb sikeres szezon lesz lassan a hátunk mögött második otthonunkban, az Expresszóban, de ehhez még fel kell tennünk az „i”-re azt a bizonyos pontot ezzel a szezonzáró eseménnyel… Minden várakozásunkat felülmúlta ez a pár év, amit újra itthon tölthettünk veletek. Szépen kialakult a TSalád, letisztult közönségünk van és hatalmas bulikon vagyunk túl.

Ebben a klubszezonban utoljára érkezünk, majd őszig várnunk kell, hogy újra találkozzunk. A szezonzárón általában az önfeledt zenélésé a főszerep, s nem a fókuszált szetteket preferáljuk. Ilyenkor már mi is lazulunk és készülünk a nyár legjobb bulijára, az Ikrek Hajó + Ikrek Éjszakája kombóra. De ne szaladjunk ennyire előre.

A Truesounds Music életében mindig is fontos volt az új tehetségek bemutatása, Peter Makto folyamatosan nyitott szemmel jár abban, hogy kit lehetne bemutatni a közönségnek. Ezúttal egy érdekes megoldást választott a csapatkapitány számunkra. Két fő szempont volt kijelölve. Az egyik az, hogy hangzásban passzoljon a vendégünk a TSM-hez, illetve lokálisan köthető legyen Veszprémhez az illető. Így jutottunk el ROBERTO TRAISTA-hoz, aki ugyan nem „új név” a szakmában, de itthon mégis újszerűen hat a neve a klubéletben.

Roberto hangzása tökéletesen illeszkedik a TSapatéhoz és neve az országon kívül sokkal ismertebb, mint hazai vizeken. Mi úgy gondoljuk, hogy itt az ideje, hogy együtt zenéljünk és így zárjuk a szezont. Hazai pályán, hazai előadókkal. Nem is beszélve arról, hogy Roberto mint producer már 2015-ben megjelent a Truesounds Music kiadón egy remixszel. Tehát a felek már találkoztak a közös alkotásban egykoron, itt az ideje a közös dj-zésnek is. –

 

Line up:
Peter Makto
Gregory S
Davko
Justrice
Guest: Roberto Traista

Kiemelt kép: az esemény közösségi oldala

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva