Városnézés Veszprémben
Helyszín Veszprém,
Telefonszám
E-mail cím info@veszpreminfo.hu
A Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. 2019. augusztus 19-én, hétfőn, 10.30-tól a nemzeti ünnep alkalmából Veszprém sétát szervez a királynék városában.

Tematika: I. István király nyomában.

A garantált, gyalogos városnézés keretében szakavatott idegenvezető mutatja be Veszprém nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára.

A városnézés során együttműködünk az Idegenvezetők Veszprémmel.

A Tourinform Veszprém elől induló városnézés során az Óváros térrel és a Veszprémi Várral ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A séta a Panorámateraszon zárul.

A résztvevők a kitűzőjük felmutatása esetén az alábbi partnereinknél kaphatnak kedvezményt a séta napján (a kedvezményt nyújtó helyek nyitvatartási idejében):

Állandó kedvezményt nyújtó partnerek:

  • Fricska Étteremlakás – 10 % kedvezmény a fogyasztásból
  • Laczkó Dezső Múzeum –50% kedvezmény a belépőjegy árból a Tűztoronyba és a Hősök Kapuja Látogatóközpontba
  • Művészetek Háza Veszprém- 50% kedvezmény a belépőjegy árból a Modern Képtár – Vass László Gyűjteménybe és a Csikász Galériába
  • Szaléziánum Érsekségi Turisztikai Központ – 50% kedvezmény a belépőjegy árból

A vezetés díja a 2 órás időtartamú séta esetén a felnőttek számára 1000 Ft/fő, diákok és nyugdíjasok számára 500 Ft/fő, családi jegy 2.500 Ft (az ár a 27% ÁFÁ- tartalmazza). A jegyeket a Tourinform Veszprém irodájában lehet megvásárolni a vezetés előtt, vagy elővételben. A résztvevők a jeggyel együtt kitűzőt kapnak, mely jelzi az idegenvezető számára, hogy a vendég a csoport tagja. A jegy nem névre szól, átruházható.

A séta minimum 5 fő részvételével indul.

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva