ELMARAD-VII. Bakony Expo
Helyszín Veszprém, Külső-kádártai út Hrsz.: 0213/85
Időpont
Idén már hetedik alkalommal kerül megrendezésre a bakonyi ízek vására, a Veszprém Aréna előtti dísztéren. A Bakony Expo rendezvényein a látogatók megismerkedhetnek a tájegységre jellemző gasztronómiai és népi kulturális hagyományokkal, míg szórakoztató színpadi produkciók és a helyi konyhával kapcsolatos témák is terítékre kerülnek.

A vásár során Veszprém megyei és helyi őstermelők kínálják termékeiket, a látogatók mesterségeket és szerszámokat ismerhetnek meg interaktív, szórakoztató módon. Az Expo kínálatából természetesen nem hiányozhatnak kiemelt nemzeti értékek és hungarikumok megismertetése, bemutatása sem.

A környékre jellemző ízvilág, értékes receptek, konyhai praktikák és kulináris finomságok a helyszínen kipróbálásra kerülnek, a színes kulturális és gyermekprogramok forgatagában bekukkanthatnak például Nagymama portájába.

A rendezvény céljai közt szerepel a Bakony vidék kulturális örökségének ápolása és továbbadása a programok sokszínűségén keresztül, az érdeklődőket néptáncbemutatók és népzenei koncertek szórakoztatják.

A programok minden korosztályt megszólítanak, bemutatják és közelebb hozzák a térség egyedülálló gasztronómiai és kulturális hagyományait, nemcsak a környéken élők, hanem mindenki számára.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva